Het gebouw

Op een exclusieve locatie, ver van stress en met een adembenemend grenzeloos zicht op de azuurblauwe Middellandse zee bevindt zich in het nieuw 4 sterren-appartement hotel "Blue Line" in de badplaats "La Villajoyosa" aan de Costa Blanca, ons appartement . Het is gelegen in blok 1 op de eerste verdieping.

Vanuit het appartement hebt u een fenomenaal zeezicht, zicht op de aangelegde tuin en op het gemeenschappelijk verwarmd openluchtzwembad.

We beschikken ondergronds over een autostandplaats ( standplaats 5 vlak bij de lift ) voor mensen die graag met de auto willen komen, of mensen die een auto huren en deze op een veilige plaats willen parkeren

Een appartement hotel biedt dezelfde diensten en faciliteiten als een gewoon hotel (oa 24/24-  7/7 receptie, ontbijt en bar op het gelijkvloers....). Zie verder "Diensten"

Ligging

Het gebouw bevindt zich net buiten de stad op een zeer rustige locatie, gebouwd op een rots, op amper 90 meter van de zee. Het stadje telt 34.000 inwoners en beschikt over een 3,5 km goudgeel zandstrand. De streek is vooral bekend om zijn karakteristieke kleurrijke visserswoningen, om de zeevaart en om de chocolade-industrie. Tussen het appartement en de zee is enkel een stukje natuur. Het strand vóór ons appartement is een rotsstrand en een oase van rust. Het goudgele zandstraat bevindt zich op 10 minuten wandelafstand Supermarkten, bakkerijen... bevinden zich op 5 minuten wandelafstand. Op de promenade zijn tal van restaurantjes, tapasbars, caféétjes...

Bereikbaarheid

De stad ligt 30 km ten Noorden van Alicante *en op 8 km ten Zuiden van Benidorm en 15 km ten Zuiden van Altea.

Er wordt vanuit Brussel, Charleroi en Oostende op Alicante (luchthaven El Altet) gevlogen. (ongeveer 2 uur). Op de luchthaven kan je gemakkelijk een auto huren en ben je op amper 35 minuten (42 km) via de kustweg N332 of AP7 richting Valencia, in La Villajoyosa.